Rólunk

A Remodel Stúdió azért jött létre, hogy pályakezdő fiatalok számára munkatapasztalat szerzést biztosítson a bútorfelújítás területén. A cél elérése utána együtt maradtunk és közösen építettük fel a brandet. Induláskor nagyon sok segítséget kaptunk Varsányi Anna tervezőtől, helyi asztalos és kárpitos szakemberektől, hogy a fiatalok megfelelő tudással és igényességgel rendelkezzenek a munkájuk végzése során. Társadalmi vállalkozásunk 2015 óta önfenntartó.

2014-ben induló projektünk csapata tanulóból tanítóvá vált, új munkatársainkat, akiknek bevonását a GINOP 5.1.7-17-2019-00192 azonosítószámú, a Társadalmi célú vállalkozások ösztönzése című pályázat tette lehetővé, már ők segítették a tapasztalatszerzésben. A pályázatból lehetőségünk nyílt a kapacitásaink bővítésére, új munkatársak bevonására, valamint eszközparkunk fejlesztésére is. Ezek segítségével tudtuk szintet lépni és felújítási tevékenységünket az egyedi megrendelésre történő gyártással bővíteni.
Új lendületet kaptunk Friedl Kiss Viktor tervező bevonásával is, aki egy letisztult, modern kollekcióval bővítette kínálatunkat.

Hogyan működik a REMODEL Stúdió?

Felújított bútoraink leginkább az 50-es 60-as években, tömeggyártásban készített bútorok közül kerülnek ki. Ezek azonban új köntösben, a mai modern otthonok tökéletes kiegészítőjévé válnak. Mi nemcsak átkárpitozzuk őket, hanem teljes körű felújítást kapnak, a vázszerkezetet megerősítjük, a tömőanyagokat teljesen kicseréljük, hogy még sokáig élvezhessék tulajdonosaik kényelmüket. Sok esetben újra is gondoljuk őket, a fotelekből készülnek kanapék, megváltoztatjuk a varrástechnikát, eltérő módszerrel kárpitozzuk őket, így az eredeti darab – egyébként általában zseniális-dőlésszögét és a karfákat megőrizve – teljesen új, modern bútor lesz.

Társadalmi vállalkozási mivoltunkat büszkén vállaljuk, azonban kommunikációnk középpontjába továbbra is a minőségi szolgáltatásnyújtást és termékelőállítást helyezzük.

A felújítási tevékenységünket

a bútortervezéssel és készítéssel is kiegészítettük. Az általunk megálmodott darabok legnagyobb előnye – a kiváló minőségen túl – hogy egyedi igények kielégítésére is alkalmasak.

Az egyedi méret

nálunk nem három méretváltozat közül történő választási lehetőséget jelent, hanem a szélességen túl a mélységet, a magasságot, karfa és háttámla vastagságot is meghatározhatja a tervezői vénával megáldott megrendelő.

Kiállítótermünkben

közel 600 kárpit közül van lehetőség kiválasztani a legmegfelelőbbet, így minden feltétel adott egy olyan darab elkészítéséhez, amely maximálisan a megrendelő igényeinek és álmainak a megfelelő.

Kanapék

A visszajelzések alapján az egyik legnehezebb feladat az otthonok berendezése során a tökéletes KANAPÉ megtalálása. Mi ebben próbálunk segíteni.

Fotelek

A nagymama komor fotelje pöttyös kárpittal vagy az egykori munkásőrklub szemétre vetett székei belga bársonnyal? Semmi sem lehetetlen! Egyedivé varázsolt foteleink minden otthon különleges darabjaivá válnak.

Székek

Az étkezőasztalnál sem kell már feszengeni. Teremtsen kávéházi hangulatot otthonába, egyedi, kifejezetten étkezőasztalhoz tervezett foteleinkkel!

Pad, ottomán, daybed

Láthatatlan kiegészítőként teszik teljessé az enteriőrt, sokoldalú használhatóságukkal nélkülözhetetlen kiegészítőivé válnak otthonunknak.

Asztalok

Konzolasztal/íróasztal, dohányzó asztal, TV állvány, étkezőasztal. Többféle színben, egyedi méretben is.

Megrendelésre

Gyors határidővel, egyedi méretben. Közel 600 féle kárpit közül választhatod ki a megfelelőt és a méretet is Te határozod meg.

Ha nem csak egy bútort szeretne, hanem értéket is mellé, ismerjen meg bennünket.

Darabjaink megvásárolhatóak Törökbálinton, a MaxCity Lakberendezési Bevásárlóközpontban, a Viktor Gallery-vel közös kiállítótérben.

Kiállítóterem

MaxCity Lakberendezési Bevásárlóközpont
Törökbálint, Tópark utca 1. II/227.
Nyitva tartás: minden héten pénteken 11 és 18 óra között
(Ettől eltérően időpontegyeztetést követően lehetséges.)